Εξέλιξη

Βελτίωση – Δημιουργία διαδικτυακής παρουσίας

 1. Παρουσία στον Ιστό

  • Responsive σχεδίαση.

   Είναι απαραίτητο να είναι σχεδιασμένος με προσαρμοστικότητα και ευκολία χρήσης από όλες τις συσκευές, Επιπλέον αν η σελίδα σας δεν είναι σχεδιασμένη βάσει αυτού του προτύπου δεν ταξινομείται σε μηχανές αναζήτησης και έτσι μένει στο περιθώριο

  • Ενημέρωση περιεχομένου.

   Η συχνή ανανέωση περιεχομένου, δείχνει στους υποψήφιους πελάτες σας ότι η επιχείρηση σας είναι δραστήρια και αξιολογείται θετικότερα, επιπλέον δίνει ενα χρήσιμο εργαλείο για την πληροφόρηση του κοινού.

  • SEO βελτίωση των μηχανών αναζήτησης

   Είναι γνωστό ότι το 95% των χρηστών χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης για την πλοήγηση στο διαδίκτυο για αυτό και πρέπει να βελτιώσουμε την επικοινωνία του ιστοτόπου με αυτές.

  • Ασφάλεια σελίδας

   Συχνά στο Διαδίκτυο, κακόβουλες ενέργειες, προκαλούν δυσλειτουργίες ακόμα και διαγραφή δεδομένων ή και διαρροή ευαίσθητων πληροφοριών. Μπορούμε να θωρακίσουμε την επιχείρηση σας ώστε να μην είναι ευάλωτη.

 2. Διασύνδεση με κοινωνικά δίκτυα

  • Παρουσία στα κοινωνικά Δίκτυα

   Εκατομύρια χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένας ψηφιακός χώρος που απαιτείται η παρουσία μίας σύγχρονης επιχείρησης

  • Αυτοματισμοί ενημερώσεων

   Για εξοικονόμηση χρόνου υπάρχουν διάφοροι μηχανισμοί (εφαρμογές) αυτόματης ενημέρωσης και αλληλεπίδρασης της Ιστοσελίδας σας και των λόγαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα.

  • Διαχείριση περιεχομένου και σχολίων

   Η χρήση των κοινωνικών δικτύων είναι ενας τρόπος πληροφόρησης των πιθανών πελατών σας από εσάς αλλα και η αλληλεπίδρασή τους με την επιχείρησή σας

  • Καταχώρηση σε γεωγραφικά δεδομένα

   Ολο και περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα νέας γενιάς με δυνατότητα πλοήγησης, Καταγράφοντας τα σημεία παρουσίας της επιχείρησης σας με γεωγραφικά δεδομένα, οι πελάτες θα πλοηγούνται σε εσάς από αυτα.

 3. Στοχευμένες προωθητικές ενέργειες

  • Στατικές διαφημίσεις σε κοινωνικά δίκτυα

   Είναι επιτακτική ανάγκη να δηλώνετε την παρουσία σας με στοχευμένες προωθητικές ενέργειες να εξασφαλίζετε ότι οι πελάτες σας γνωρίζουν την ύπαρξη σας.

  • Δυναμικές προωθήσεις (διαγωνισμοί - προσφορές)

   Ένας νέος τρόπος προώθησης της εικόνας της επιχείρησης σας είναι η κατά καιρούς διοργάνωση προσφορών η διαγωνισμών μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Έτσι δηλώνετε και την παρουσία σας αλλά και αναπτύσσετε τον κύκλο δημοσιεύσεών σας.

  • Λίστες αλληλογραφίας

   Κάθε φορά που έχετε κάτι νέο στην επιχείρησή σας πρέπει να μπορείτε να το ανακοινώσετε. Η λίστες αλληλογραφίας είναι ένας από τους τρόπους μαζικής ενημέρωσης

 4. Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e-shop,B2B), διαδικτυακή εξυπηρέτηση, chat, helpdesk

 5. Υπάρχει πλειάδα επιλογών ανάλογα με το είδος της επιχείρησης από ειδικές εφαρμογές ηλεκτρονικού επιχειρείν. Εκτός από τα online καταστήματα που εχουν γίνει πλεον γνωστά υπάρχουν και τα συστήματα διαχείρισης αιτημάτων, πλατφόρμες γνωσιακών βάσεων και άλλες πολλές λύσεις.

 6. Ειδικές εφαρμογές ανάλογα με το είδος της επιχείρησης

 7. Ακόμα και αν αυτό που χρειάζεστε δεν υπάρχει σαν λειτουργία, εμεις μπορούμε να το αναπτύξουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Οργάνωση Διαχείρισης Επιχείρησης

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να επανεκτιμήσουμε και να βελτιώσουμε την διαχείριση των επιχειρήσεων, να ελαχιστοποιήσουμε το κόστος και να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση.

 1. Ψηφιακό – εικονικό γραφείο

 2. Μπορούμε να φροντίσουμε για την απεξάρτηση της επιχείρησής σας από τον χώρο, να έχετε τις ίδιες δυνατότητες από παντού με την χρήση των υπηρεσιών μας

 3. Τηλεφωνικά κέντρα – Τηλεφωνία

 4. Βελτιστοποίηση εξυπηρέτησης των επικοινωνιών σας και εξοικονόμηση χρημάτων με την χρήση υπηρεσιών VoIP

 5. CRM - ERP - Mηχανογράφηση

 6. Η σωστή μηχανογράφηση είναι ικανή να απογειώσει την επιχείρησή σας. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι είναι πολλαπλά τα οφέλη μιας ολοκληρωμένης λύσης επιχειρησιακής πληροφόρισης

 7. Ελαχιστοποίηση κατανάλωσης χαρτιού

 8. Με την χρήση δικτύων και τεχνολογίας ψηφιοποίησης εγγράφων μπορουμε να μειώσουμε την ανάγκη εκτυπώσεων και να ελαχιστοποιήσουμε τα κόστη για την παραγωγή και την τήρηση εντύπων.

 9. Οργάνωση λειτουργιών

 10. Η αξιολόγηση αποτελεσματικότητας είναι ενας τρόπος να διορθώσουμε τις ροές των διαδικασιών που γίνονται στην επιχείρησή σας και να βελτιώσουμε την απόδοση του προσωπικού σας ως προς το χρόνο εκτέλεσης λειτουργιών.

 11. Λογιστική και Νομική Υποστήριξη

 12. Σήμερα η ταχύτητα αλλαγής νόμων και προϋποθέσεων είναι μεγάλη, έχουμε το κατάλληλο προσωπικό για να φροντίσουμε η επιχείρηση σας να είναι ενήμερη.

 13. Χρήση Τεχνολογιών δικτύωσης

 14. Η χρήση Τεχνολογιών Δικτύωσης είναι απαραίτητη σε κάθε επιχείρηση είτε τοπικά ενοποιώντας τις επιμέρους μονάδες σε ένα ενιαίο σύστημα είτε ευρεία για την δυναμική ως προς τον χώρο λειτουργία της επιχείρησης σας

 15. Χρήση εικονικών μηχανών

 16. Οι εικονικές μηχανές έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις φυσικές μηχανές.Κυρίως, δεν εμφανίζουν προβλήματα υλικού (hardware),καλωδίωσης και συνδεσιμότητας. Φιλοξενούνται σε υποδομή υψηλής διαθεσιμότητας, αδιάλειπτης λειτουργίας που προστατεύεται από αστοχίες υλικού και διακοπές ρεύματος. Έχει αρκετές εφαρμογές όπως η απομακρυσμένη λειτουργία και η διασύνδεση υποκαταστημάτων.

 17. Γέφυρες δεδομένων

 18. Η αυτοματοποιημένη μετάδοση δεδομένων μετατρέπει την μηχανοργάνωσή σας σε ένα ζωντανό οργανισμό με τα επιμέρους συστήματα να συνεργάζονται.

Δίκαιο Εμπόριο Υλικών πληροφορικής

Διαθέτουμε οτιδήποτε θα χρειαστείτε σε καινούριο αλλά και ανακατασκευασμένο εξοπλισμο. Εξυπερετητές (servers), Σταθεροί υπολογιστές (Workstation-Desktops), Εκτυπωτες & Μελάνια.